Хотел Марина Холидей Клуб **** – гр. Поморие

hotel_MarinaHolidayKlub_Pomorie hotel_MarinaHolidayKlub_restorant hotel_MarinaHolidayKlub_staia

На 18 км южно от гр. Несебър и к.к.Слънчев Бряг, на 18 км североизточно от гр. Бургас и на 6 км от летище Сарафово се намира курортният град Поморие, наброяващ 14 500 жители. Той е разположен на тесен и скалист полуостров, вдаден 5 км в морето и обграден от Поморийското езеро, което всъщност е голяма лагуна. Слънце, море, свеж въздух и приятен бриз… Със сигурност на човек му идват тези неща на ум, когато мисли за почивка на морето.

Луксозният четиризвезден комплекс е разположен в началото на гр. Поморие, на 200м. от морския бряг и работи целогодишно.

Хотелски комплекс Марина Холидей Клуб 4* – гр. Поморие предлага оптимална атмосфера и за делови срещи, фирмени мероприятия, конференции и провеждане на тим билдинг програми. Хотелът разполага с 70 местна многофункционална конферентна зала, оборудвана с Мултимедия, Безжичен интернет, Флипчарт и др.

В медицинският център при хотелския комплекс се извършват процедури с продукти на базата на специфичните за Поморие курортни и световноизвесни ресурси – лечебна лиманна кал и луга. Продуктите са с високо съдържание на минерални соли, микроводорасли и биологично активни вещества Тези продукти се използват за физиотерапия, инхалации, вани, апликации,компреси. Предлага се и широка гама от кинезитерапия, масажи, хидромасажни вани, сауна, парна баня, фитнес и открит басейн.

 

ЗА ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ТОЗИ И/ИЛИ ДРУГ ХОТЕЛ В БЪЛГАРИЯ НАТИСНЕТЕ ТУК