Хотел Калисто – гр. Созопол

hotel_Kalisto_basein hotel_Kalisto_Sozopol hotel_Kalisto_staia

Хотел “Калисто” Созопол е новопостроен, модерен и луксозен хотел в местността Буджака – Созопол. Хотел “Калисто” Созопол се намира на 150 м. от пясъчен плаж „Хармани”. Стаите и апартаментите имат гледка към басейна и морето.

Хотел “Калисто” разполага с 2 хотелски крила, ресторант с 80 места и външна тереса с излаз на басейна. Хотелът предлага на своите гости дневен и нощен бар, детски басейн и басейн за големи. Хотелът разполага с 18 двойни стаи; 2 апартамента тип фамилни; 1 студио; 2 голeми апартамента с 2 самостоятелни спални, хол и кухненски бокс и 4 мезонета с кухненски бокс, 2 самостоятелни спални, хол и 3 тераси. Всички стаи и апартаменти в хотела имат прекрасна гледка към плажа и морето, както и към басейна на хотела.

В стаите и апартаментите има LCD кабелна телевизия, мини бар/кухненски бокс, телефон, wireless интернет връзка, климатик, карти с магнитно заключване, тераси с гледка море и басейн.

Хотел “Калисто” Созопол предлага европейски стандарт и уют в най-модерната част на Созопол и посреща своите гости целогодишно.

 

ЗА ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ТОЗИ И/ИЛИ ДРУГ ХОТЕЛ В БЪЛГАРИЯ НАТИСНЕТЕ ТУК